Persoonlijke Coaching

 

Je staat voor belangrijke levensvragen en wilt je (her)oriënteren op wat voor jou het juiste is. Of je voelt jezelf ongelukkig en weet je niet goed waar dat door komt en wat je er aan moet doen. Het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent en wilt weten hoe de energieën van het Enneagram in jou werken. Dan is wellicht persoonlijke coaching iets voor je. Nog wat meer voorbeelden:

 

Binnen het bedrijfsleven:

- je staat voor een loopbaankeuze maar wat wil je eigenlijk met je leven?

- je stevent op een burnout af. Wat moet je veranderen om het tij te keren?

- je verkeert in een moeilijke werksituatie. Wat is hier de juiste manier van handelen?

- je zoekt een klankbord om de vraagstukken door te nemen met een scherpzinnige, onbevangen waarnemer die zelf daar geen belangen in heeft en eerlijke feedback geeft.

 

In je persoonlijke leven:

- je bent verwikkeld in relatieproblemen, hoe verbreek je de stereotiepe patronen waarin je gevangen zit?

- je bent ongelukkig omdat je verkeerde keuzen maakt, of oude pijn te verwerken hebt.

- je bent op zoek naar een nieuwe levensvervulling

- je wilt jezelf beter leren kennen via het Enneagram.

 

Persoonlijke coaching kan dan een belangrijk hulpmiddel zijn om je leven weer in goede banen te leiden. Daarbij zal een goede coach niet zozeer oplossingen adviseren als wel je begeleiden bij het op een creatieve, dus nieuwe en effectieve manier zelf oplossen van je vraagstukken.

Een sessie duurt gewoonlijk anderhalf uur. Het tarief is mede afhankelijk van je inkomen en zal zelden een belemmering vormen.

 

De sessies vinden plaats in Groningen.

 

Heb je belangstelling en wil je een afspraak maken of meer weten? Neem dan contact op met:

 

Leo Castelein

Van Julsinghastraat 2A

9724 LR Groningen

Per e-mail: leo@enneagramstudies.com

Telefonisch: 050 309 57 50

 

De coach

Ik ben Leo Castelein (1945), ben psycholoog en heb in mijn loopbaan bij KPN (1965 tot 1996) gewerkt als onderzoeker, manager en adviseur voor ontwikkelvraagstukken. Sinds 1996 ben ik zelfstandig consultant en coach, zowel binnen het bedrijfsleven als voor particulieren. Ik heb mij onder meer verregaand verdiept in verschillende vormen van transpersoonlijke psychologie en de Advaita Vedanta. Bij persoonlijke coaching combineer ik mijn jarenlange praktijkervaring met diepgaande psychologische en non-dualistische inzichten. Ik gebruik daarbij op een heel eigen wijze het Enneagram.

 

Ik kan je vanuit een brede achtergrond coachen bij een veelheid aan loopbaanvraagstukken en levensvragen. Ik heb een persoonlijke, humorvolle, onconventionele benadering en is niet bang om, waar nodig, stevig te confronteren.