LINKS

 

Met de volgende websites heeft Enneagramstudies.com een speciale relatie, bijvoorbeeld omdat we met de site in een of andere vorm samenwerken dan wel de inhoud van de site onze warme belangstelling heeft en we hem aan onze bezoekers willen aanbevelen. De hier geplaatste links hebben over het algemeen geen betrekking op het Enneagram maar zijn zeker een bezoekje waard.

 

GCoach

GCoach.nl is een gids voor professionals op het communicatieve vlak

Als je behoeft hebt aan een of andere vorm van begeleiding kun je hier op zoek naar een Coach, Counceller of andere gids.

(Verder Lezen)

   
Living Satsang

Living Satsang is de site van Prembuddha

Veel nieuws over alles wat met satsang te maken heeft en verwijzingen naar leraren die satsang geven. Hoewel deze leraren over het algemeen niets afweten van het Enneagram is hun thema het centrum van het Enneagram en hoe dat te realiseren. Dat is het non-dualistische niveau van de werkelijkheid.

(Verder Lezen)

   

Erik-Jan

Erik-Jan Vens.

Erik-Jan is de designer van Enneagramstudies.com.

(Verder Lezen)

   
Torreão

Torreão, spreek uit als to-re-jau, betekent letterlijk toren.

Torreão biedt een mix van programma's aan, waarbij deelnemers op zoek gaan naar hun eigen genialiteit. Speerpunt in het aanbod zijn de Leonardo da Vinci trainingen die zowel individueel als voor teams worden aangeboden. In alle gevallen staat de de harmonie tussen spirituele, fysieke en intellectuele intelligentie centraal.

(Verder Lezen)